Ναδάλ: «Χαρούμενος για τη νίκη μου»

Ναδάλ: «Χαρούμενος για τη νίκη μου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσα είπε ο Ράφα Ναδάλ μετά το ματς με τον Τσιτσιπά.

Ο Ισπανός τεννίστας στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά για τα ημιτελικά του ATP (2-1), δήλωσε ότι είναι χαρούμενος για τη νίκη του. Αναλυτικά:

«Δεν ξέρω αν θα δω το ματς», είπε στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Στέφανο ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο. «Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να είμαι έτοιμος για όλα, άρα έκανα τη δουλειά μου και την έκανα καλά. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και τώρα πρέπει να περιμένω. Δεν ξέρω αν θα πάω για φαγητό με την οικογένεια, γιατί θα είναι αργά και πρέπει να κάνω πράγματα που θα έκανα αν έπρεπε να παίξω αύριο στις 14.00. Αν δεν παίξω, είναι εντάξει, όμως αν παίξω πρέπει να είμαι έτοιμος».

Ο Ράφα εξασφάλισε το year-end Νο.1 με τη χθεσινή ήττα του Νόβακ Τζόκοβιτς και έχοντας μπροστά του το τρόπαιο με το οποίο βραβεύτηκε, μίλησε για την τεράστια επιτυχία του. «Είναι η δουλειά ολόκληρου χρόνου, φοβερή χρονιά από όλες τις απόψεις. Το τρόπαιο είναι μεγάλη ικανοποίηση. Κάναμε πολλά καλά πράγματα αυτή τη σεζόν. Η ομάδα και η οικογένεια έπαιξαν μεγάλο ρόλο, περισσότερο από άλλες φορές γιατί υπήρξαν δύσκολες στιγμές στην αρχή της σεζόν με τα προβλήματα που είχα. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο και τους ευχαριστώ για τη στήριξη. Είμαι πανευτυχής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X