Θοδωρής Ζάρας: «Ομάδα με ταλέντο η ΑΕΚ»

Θοδωρής Ζάρας: «Ομάδα με ταλέντο η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αύριο, Σάββατο 16/11 και ώρα 17:30 η ΑΕΚ αγωνίζεται στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή.

Ο Θοδωρής Ζάρας, σμολ φόργουορντ του Ηρακλή, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την «Βασίλισσα», ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ:

«Ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ ισχυρή και έμπειρη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν για εμάς πολύ χρήσιμη καθώς είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί και να βελτιωθούμε σε σημεία που εμφανίζαμε αδυναμίες εντός παρκέ. Μέχρι αυτή τη στιγμή είμαστε ευχαριστημένοι από την επιθετική μας εικόνα, κάτι που δεν ισχύει και για την άμυνα. Παρόλα αυτά προσπαθούμε όλοι καθημερινά να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων και εργαζόμαστε ενωμένοι ώστε να επανέρθουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τις ήττες κόντρα σε Πανιώνιο και Ιωνικό.»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ΑΕΚ.

«Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, γνωρίζουμε πως η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με περίσσειο ταλέντο και στις δύο μεριές του παρκέ που διαθέτει μερικούς παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Εμείς θα πρέπει να μείνει πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και να διατηρήσουμε την συγκέντρωση και την ψυχραιμία μας στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.»

Ενώ για τον κόσμο του Ηρακλή.

«Αν καταφέρουμε να δέσουμε την άμυνα μας και να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού του αντιπάλου μας πιστεύω πως θα διεκδικήσουμε το ροζ φύλλο αγώνα με αρκετές αξιώσεις, συνυπολογίζοντας και την παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Με τον κόσμο πλάι μας είμαστε σίγουρα πιο δυνατοί. Το Ιβανώφειο αποτελεί φέτος μία από τις πιο καυτές και δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και αυτό μας χαρίζει τεράστια στήριξη και αυτοπεποίθηση σε δύσκολα παιχνίδια όπως αυτό που ακολουθεί. Περιμένουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο και σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να περάσουμε μαζί ένα ακόμη όμορφο απόγευμα στο «ξύλινο»!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X