Τιμά Μαυροκεφαλίδη ο ΕΣΑΚΕ!

Τιμά Μαυροκεφαλίδη ο ΕΣΑΚΕ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΕΣΑΚΕ δημιουργεί τα νέα βραβεία «Fairplay» και ο πρώην καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα βραβευτεί ως ο MVP του πρώτου μήνα της σεζόν!

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό ο πρώην σέντερ της Ένωσης θα τιμηθεί από τον ΕΣΑΚΕ!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ:

H ΕΚΟ, Μεγάλος Χορηγός της Basket League, ανακοινώνει την δημιουργία ενός νέου θεσμού, του βραβείου «FAIRPLAY». Σκοπός του θεσμού αυτού είναι η επιβράβευση των ενεργειών και των δράσεων που αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθε και το υγιές φίλαθλο πνεύμα. Το βραβείο κατά περίπτωση θα δίνεται είτε σε συγκεκριμένους παίχτες και προπονητές, είτε σε αθλητικούς παράγοντες, είτε και σε ομάδες συνολικά.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά την διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ιωνικός Νίκαιας Affidea της 7ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ΕΚΟ Basket League, η ΕΚΟ θα απονείμει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το βραβείο «FAIRPLAY» για:

Την πρωτοβουλία φιλοξενίας των ακαδημιών της ΑΕΚ και της κοινής παρακολούθησης της μεταξύ τους αναμέτρησης που διεξήχθη στην 1η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ΕΚΟ Basket League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X