Ξανά "όχι" από την ισπανική Ομοσπονδία για αγώνα στις ΗΠΑ!

Ξανά "όχι" από την ισπανική Ομοσπονδία για αγώνα στις ΗΠΑ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όχι από την ισπανική Ομοσπονδία στην διεξαγωγή αγώνα της λα λίγκα στις ΗΠΑ.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ είχαν «κανονίσει», με την σύμφωνη γνώμη και της Λα Λίγκα, να γίνει ο μεταξύ τους αγώνας στο Μαϊάμι και όχι στο Λα Θεράμικα.

Τελικά ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 6 Δεκεμβρίου στο «Hard Rock Stadium».

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας κινήθηκε νομικά και βγήκε κερδισμένη, με τους δύο συλλόγους να αναγκάζονται να ακυρώσουν το ταξίδι τους!

Η υπόθεση δεν πρόκειται να μείνει εδώ, αφού τον Φεβρουάριο θα υπάρξει δικαστική συνέχεια. Η Λα Λίγκα θέλει να “εξάγει” το προϊόν της, υπενθυμίζουμε ότι και το ισπανικό Super Cup θα γίνει εκτός Ισπανίας και σκοπός της είναι να γίνεται ένας αγώνας κάθε χρόνο στις ΗΠΑ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ομοσπονδία βάζει “φρένο”!

Πέρσι η Μπαρτσελόνα και η Χιρόνα είχαν αποφασίσει να αγωνιστούν στο Μαϊάμι, όμως και τότε ο Πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας ήταν αρνητικός.

Το κύριο επιχείρημα της Ομοσπονδίας ήταν ότι θα χαλάσει η εικόνα της La Liga, ενώ υπάρχει και η ισπανική κυβέρνηση που φοβάται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα αυξήσει τα αιτήματα ανεξαρτησίας της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X