Έναν μήνα εκτός μένει ο Ζαχίντ!

Έναν μήνα εκτός μένει ο Ζαχίντ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζαχίντ έπαθε ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει για ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου και ο Νορβηγός τελικά θα γλυτώσει τα χειρότερα.

Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού για ζημιά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, έπειτα από τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτη στο Κορωπί. Η μαγνητική τομογραφία επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις!

Ο Ζαχίντ υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή με ειδικό προστατευτικό νάρθηκα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ως εκ τούτου γλίτωσε τα χειρότερα καθώς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αφορά σε ρήξη πρώτου βαθμού (τη μικρότερη που υφίσταται), ενώ το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν πειράχτηκε ο χιαστός του.

Με βάσει την επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού, ο Ζαχίντ θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα ματς των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, καθώς και τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ενώ θεωρητικά θα είναι οριακά έτοιμος για το ματς στο Βόλο με την ομώνυμη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X