Αύριο Παρασκευή η παρουσίαση του video ΑΕΚ – CSIi

Αύριο Παρασκευή η παρουσίαση του video ΑΕΚ – CSIi

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Aύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 17.00 θα γίνει στην αίθουσα Τύπου «Γιάννης Ξενάκης» στον πέμπτο όροφο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι η παρουσίαση του video, που ετοίμασαν δέκα ποδοσφαιριστές της Ένωσης με τα κινητά τους τηλέφωνα σχετικά με τις 10 εντολές του διαδικτύου αναφέροντας on camera τους δέκα κανόνες του CSIi Institute, που εγγυώνται την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο με την προϋπόθεση να τους ακολουθούμε πιστά!

Την παρουσίαση του video θα κάνει ο Ιδρυτής του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α., εξειδικευμένος στο κυβερνοέγκλημα και πρώην επικεφαλής στην Διεύθυνση Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για μία ακόμα δράση (η τέταρτη στη σειρά) την οποία διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με το CSIi Institute με αντικείμενο την προστασία από τους κινδύνους του διαδικτύου με τη χώρα μας να κατέχει εξαιρετικά υψηλό ποσοστό τεχνολογικού αναλφαβητισμού και να μην ανήκει στις χώρες όπου τα παιδιά διδάσκονται από μικρή ηλικία πως να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο με ασφάλεια με αποτέλεσμα να ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλά περιστατικά διαδικτυακού εγκλήματος.

Η συγκεκριμένη δράση είναι η πρώτη της εφετινής σεζόν και αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο video στην αγγλική του εκδοχή θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο διεθνές συνέδριο του EFDN με την ΑΕΚ να έχει κληθεί να συμμετάσχει προκειμένου η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη να αναλύσει τις συγκεκριμένες δράσεις της ομάδας μας που έχουν προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον!

Στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας της ΑΕΚ με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας, CSIi, έχουν προηγηθεί οι δύο ομιλίες του κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη στο AEK Kids Club και στο American College, αλλά και η ενέργεια της Μαθητικής Κερκίδας (με τα hashtags #Awareness #Protection #Fun) στον περσινό αγώνα με τη Λαμία.

Και φυσικά η επιτυχημένη κοινή δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του CSI Institute για αυτό το τόσο επίκαιρο ζήτημα με τις προεκτάσεις στη νέα γενιά θα έχει και συνέχεια!

Τι είναι το CSI Institute

Τον Απρίλιο του 2017 ο Αντιστράτηγος ε.α. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Ειδικός Ερευνητής, Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, έδωσε σάρκα και οστά σε ένα όραμα πολλών ετών. Σε μία δύσκολη, χρονικά, περίοδο για την Ελλάδα, βρήκε ανθρώπους που ασπάστηκαν το όραμα του, και το CSI Institute έγινε πραγματικότητα.

Το CSI Institute («Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια») αποτελεί μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, και ο σκοπός του προβλέπεται ρητά ως μη κερδοσκοπικός. Το Σωματείο προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς, μεταξύ άλλων, την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο, καθώς και την εκπαίδευση, την ενεργοποίηση και την επιστημονική έρευνα στο τομέα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου.

Στόχος του CSIi είναι να συμβάλλει στην ενημέρωση, την εκπαίδευση, την πιστοποίηση και εν γένει στην έμπρακτη ενεργοποίηση των πολιτών σε θέματα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου, ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων και υποδομών, ασφαλής χρήσης του διαδικτύου αλλά και χειρισμού διαδικτυακών προγραμμάτων και προγραμμάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X