Σαββίδης: «Θέλω DPG στο ποδόσφαιρο, mexritelous στο μπάσκετ» (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε σε ερυθρόλευκη σελίδα για #mexritelous στο μπάσκετ, πινγκ πονγκ, ποδόσφαιρο και εξήγησε γιατί θέλει εμπλοκή του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αρχικά τόνισε ότι θέλει ισχυρούς αντιπάλους, ενώ είπε ότι για τον ίδιο πρόκειται απλά για ποδόσφαιρο, ενώ κάποιοι το βλέπουν και ως… πολιτική. «Δεν θα έλεγα ότι έχουμε χάλια ομάδα στο ποδόσφαιρο. Και πιθανότατα είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στην χώρα (που προφανώς δεν είμαι Παναθηναικός), ο οποίος θέλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ποδόσφαιρο, γιατί έχω τα καρύδια να αντιμετωπίσω δυνατούς αντιπάλους. Και δεν είσαι συνηθισμένος σε δυνατούς αντιπάλους, δες τα προηγούμενα 10 χρόνια. Ναι κερδίζεις αλλά δεν είναι το ίδιο εύκολο, όπως πριν 15-20 χρόνια. Και υπάρχουν αρκετές ομάδες που μπορείς να ανταγωνιστείς; Πιστεύω ότι είναι κάτι καλό. Και στο τέλος είναι μόνο ποδόσφαιρο μην το ξεχνάμε. Αλλά όπως έχω καταλάβει στην Ελλάδα για κάποιες ομάδες είναι επίσης και πολιτική».

Νωρίτερα είχε απαντήσει σε σχόλιο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχικά λέγοντας σε έναν φίλαθλο του Ολυμπιακού: «Κοίτα ποιος μιλάει. Αν ήμουν στην θέση σου δεν θα μιλούσα για μπάσκετ. Μέχρι τέλους, τι όχι;» ενώ λίγο παρακάτω απαντάει στον ίδιο λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ δεν είχε ποτέ μπάτζετ κοντά στο δικό σας. Συγκρίνοντας τα μπάτζετ δες που είστε με το δικό μας (κανονικά θα έπρεπε να κερδίσετε Κύπελλα και όχι μόνο στην Ελλάδα) και δες που είναι ο ΠΑΟΚ (εκεί που ήταν πάντα, κάπου στην μέση).

Όσο περίεργο κι αν… φαίνεται, η συνομιλία ξεκίνησε από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ και επεκτάθηκε στο ποδόσφαιρο, στο Champions League και στο μπάσκετ. Αρχικά στα σχόλια που δέχθηκε για το χάντμπολ και το ενδιαφέρον του για τα υπόλοιπα αθλήματα είπε: «Δεν ήξερα καν ότι έχουμε χάντμπολ. Στο πινγκ πονγκ πως τα πάτε; Έτσι σας θέλω. Να συγκεντρώνεστε στα ερασιτεχνικά αθλήματα. Σύντομα στο πινγκ πονγκ ίσως ή στο τρέξιμο ή στον χορό. Για μπάσκετ δεν μιλάω. Δεν σε βλέπω στην βαθμολογία».

Για το ποδόσφαιρο τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τα 3 πρωταθλήματα, με το αήττητο νταμπλ και τα 3 Κύπελλα στην σειρά. Καθόλου άσχημα…». Επίσης όταν δέχθηκε σχόλια για το Champions League έγραψε: «Ναι βλέπω πως εσείς μαζεύετε βαθμούς… περηφάνια της Ελλάδας λέμε», ενώ έγραψε: «Έπρεπε να έχουμε έρθει πριν 20 χρόνια στην Ελλάδα»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X