Αρθογράφος Hurriyet: «Ο Σλούκας είναι άψογος για το ήθος του, κατάρα στα απαίσια tweet»

Αρθογράφος Hurriyet: «Ο Σλούκας είναι άψογος για το ήθος του, κατάρα στα απαίσια tweet»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διάσημος Τούρκος δημοσιογράφος και αρθογράφος στην Hurriyet, πήρε το μέρος του Κώστα Σλούκα κάνοντας επίθεση σε όλους όσους κατηγόρησαν τον Έλληνα γκαρντ.

Όπως είναι γνωστό, ο Σλούκας δεν είχε κρατήσει το πανό μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για τον Κεμάλ με αποτέλεσμα να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, ακόμη και από παίκτες όπως ο Σεμίχ Ερντέν.

O ίδιος ο παίκτης είπε ότι δεν ανέχεται να του λένε ότι δεν δείχνει σεβασμό, ενώ στη συνέχεια πήραν το μέρος του, τόσο ο βοηθός του Ομπράντοβιτς, όσο και οι φίλοι της Φενέρ.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του γνωστού αρθογράφου της Hurriyet, Ερτουγρούλ Οζκιόκ να πάρει το μέρος του Έλληνα παίκτη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Οι άγριες φυλές των κοινωνικών δικτύων τώρα επιτέθηκαν στον αγαπημένο μου μπασκετμπολίστα της Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα. Επειδή λένε, δεν κράτησε απ’ την άκρη το πανό για την 10η Νοεμβρίου ημέρα μνήμης του Κεμάλ! Αν είναι δυνατόν! Τι μυαλά είναι αυτά!

Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε λογαριασμό; Ο Σλούκας είναι πιο Φενέρμπαχτσε από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Είναι ο πιο καλός παίκτης. Παίζει 6 χρόνια. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης. Απαράδεκτα τα σχόλιά σας. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X