Το αστείο της ημέρας: Ετοιμάζει κινήσεις για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνειδητοποίησε εν έτει 2019 πως η διαιτησία στην Ελλάδα είναι κακή. Μόνο γέλιο μπορεί να φέρει αυτή η είδηση σε όποιον την διαβάσει. Ενώ, άπαντες μπορούν να… πέσουν κάτω από τα γέλια όταν διαβάσουν πως οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται να πάρουν και μέτρα για τη διαιτησία.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του «Κόκκινου πρωταθλητή» οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η διαιτησία και συλλέγουν στοιχεία για κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τις τελευταίες ημέρες γίνονται συσκέψεις στην πλατεία Αλεξάνδρας για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν. Στόχος είναι να επιλεγεί ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκαλυφθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική διαιτησία με τους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων να κάνουν λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά εναντίον του Ολυμπιακού.

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι θα βγουν στοιχεία στον «αέρα» που θα συζητηθούν. Που θα αφορούν φάσεις του πρωταθλήματος φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να γίνεται λόγος ακόμη και για αλλοίωση του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X