Επέστρεψε η ΑΕΚ στο Top-5 των Power Rankings του BCL! (ΦΩΤΟ)

Η νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ρεθύμνου από άλλη... ματιά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις καταπληκτικές εμφανίσεις και το BCL το… βλέπει! Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το Basketball Champions League ανακοίνωσε τα Power Rankings των ομάδων που συμμετέχουν, με την Ένωση να κάνει δεύτερο συνεχόμενο… άλμα.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές εβδομάδες η «Βασίλισσα» βρισκόταν στην 22η θέση, την προηγούμενη εβδομάδα ανέβηκε στην 12η θέση και τώρα είναι στην 5η καθώς έκτοτε κάνει μόνο νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Είναι αυτοί ξανά! Η ΑΕΚ βρήκε επιτέλους την φόρμα της κερδίζοντας τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και δεν έχουν έναν, αλλά δυο υποψήφιους MVP. Ο λόγος για τον Κιθ Λάνγκφορντ και Χάουαρντ Σαντ-Ρος που πλησιάζει συνεχώς το triple-double. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σαντ Ρος είχε 8 πόντους, 9 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Να τον… προσέξετε!», αναφέρεται χαρακτηριστικά για την «Βασίλισσα».

Την ίδια στιγμή, το Περιστέρι έπεσε στην 15η θέση καθώς έχει κάνει συνεχόμενες ήττες, ενώ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να… βυθιστεί στην τελευταία θέση των Power Rankings. Τέλος, στην πρώτη δυάδα παραμένουν Χαποέλ Ιερουσαλήμ και Ντιζόν.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X