Κακαρούδης: «Η ΑΕΚ έχει δύο... πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι δυνατό παιχνίδι»

Κακαρούδης: «Η ΑΕΚ έχει δύο... πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι δυνατό παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά σχολίασε: «Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ, παίζει στην Ευρώπη αλλά παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα ευελπιστούμε και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το τι χρειάζεται για να αλλάξει η παρουσία τους μετά τα αρνητικά αποτελέσματα: «Σίγουρα χρειάζεται δουλειά κάτι το οποίο το κάναμε αυτές τις μέρες, αλλά πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη θέληση, στο πάθος και στη δύναμη και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Για το πως του φαίνεται η ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στην Ευρώπη έχει πάρει κάποια καλά αποτελέσματα, στην Ελλάδα έχει κάνει κάποιες κακές ήττες πράγμα που σημαίνει ότι κι αυτοί θα είναι πεισμωμένοι, θα έρθουν πολύ πιο διαβασμένοι θεωρώ και αυτό θα είναι μια έξτρα δυσκολία για εμάς αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε εντάξει».

Για το αν οι αντίπαλοι τους είναι πιο υποψιασμένοι μετά το καλό ξεκίνημα του Ηρακλή: «Ξεκινήσαμε δυναμικά με μια νίκη στην έδρα του Άρη για το Κύπελλο και κάποια θετικά αποτελέσματα. Οι προπονητές ξέρουν τις ομάδες, στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί ο οποιοσδήποτε να κερδίσει τον οποιοδήποτε άρα δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι. Θα κάνουν το σκάουτινγκ όπως το κάνουμε και εμείς για τη δική μας ομάδα και θα παίξουμε το παιχνίδι».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X