Στη Σαουδική Αραβία το Super Cup Ισπανίας έναντι 40 εκατ. ευρώ

Στη Σαουδική Αραβία το Super Cup Ισπανίας έναντι 40 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ισπανικό Super Cup φεύγει εκτός ισπανικών συνόρων.

 

Ιστορική συμφωνία έκανε η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με τις Αρχές της Σαουδικής Αραβίας, ώστε για τα επόμενα τρία χρόνια το Super Cup της χώρας να διεξαχθεί στην… Τζέντα.

Η φετινή διοργάνωση, δηλαδή αυτή που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 12 Ιανουαρίου με τις Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού διαφοροποιήθηκε ο τρόπος διεξαγωγής, θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί εκτός χώρας.

Η φετινή διοργάνωση, με τα ζευγάρια στα ημιτελικά Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης, θα γίνει γίνουν εκτός… χώρας

Βέβαια, αυτή η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε με το αζημίωτο, καθώς η ισπανική ομοσπονδία θα λάβει 40 εκατ. ευρώ για κάθε χρονιά που το Super Cup θα γίνεται στη Σαουδική Αραβία.

Σημειωτέων πως η είσοδος θα επιτρέπεται κανονικά σε όλους. Ακόμα και στις γυναίκες. Αυτός ο όρος ήταν… απαράβατος, προκειμένου να υπάρχει συμφωνία, από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X