Φαν Ντάικ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρώτη θέση»

Φαν Ντάικ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρώτη θέση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Φαν Ντάικ είναι ενθουσιασμένος!

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είναι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Γνωρίζουμε ότι έχουν μείνει τόσα πολλά παιχνίδια και πως μπορούν να συμβούν τόσα πολλά πράγματα από τώρα μέχρι και τον Μάιο. Ακόμα δεν έχει έρθει η πιο απαιτητική περίοδος, ο Δεκέμβριος. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να παραμείνουμε σε καλή φυσική κατάσταση και να παίζουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογική μας θέση, όμως, δεν πρέπει να την παίρνουμε ως δεδομένη. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Όσο για το πέναλτι, για το οποίο διαμαρτύρονται οι «πολίτες». «Πλέον σε κάθε γκολ πρέπει να περιμένεις. Νομίζω δεν το πανηγύρισα καν. Την απόφαση στο τέλος την παίρνει το VAR, οπότε εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Απλώς συνεχίζουμε. Νομίζω ότι είδα τον Μπερνάρντο Σίλβα να ακουμπάει την μπάλα και ίσως μετά να το έκανε και ο Τρεντ. Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα, αλλά εφόσον το έδωσε το VAR πρέπει να το αποδεχτούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X