Πούγγουρας: «Η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες να τελειώσει το ματς»

Πούγγουρας: «Η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες να τελειώσει το ματς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας τόνισε ότι η μείωση του σκορ από τον Παναθηναϊκό άλλαξε την εικόνα στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Έπειτα από το τέλος ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε στη Nova για τη μεγάλη νίκη των «πρασίνων», την πίστη στην ανατροπή, αλλά και για την επιστροφή του κόσμου του Τριφυλλιού στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Ήταν μεγάλη επιτυχία λόγω της ανατροπής, δεν ξεκινήσαμε καλά, η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες να τελειώσει το ματς ακόμη και στο 2-0. Δεν τα κατάφερε και πιέσαμε. Μετά το 2-1 υπήρχε και μία βοήθεια από τον κόσμο και καταφέραμε να παρουμε τη μεγάλη νίκη στο πρώτο ντέρμπι φέτος που κερδίσαμε.

Πιστεύω ήταν η πρώτη φορά που ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ υπήρχε ένα κλίμα στην ομάδα, ότι συνεχίζουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, δεν μας σταματάει τίποτα. Από τη στιγμή που μειώσαμε μόνο θετικά θα μπορούσε να πάει για μας το παιχνίδι».

Για την αλλαγή εικόνας στο β’ ημίχρονο: «Πιστεύω βελτιωθήκαμε μετά το γκολ. Πριν το γκολ δεν ήμασταν καλοί, μας πίεσε η ΑΕΚ».

Για τη συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε μία σειρά που παίζουμε καλά. Από το ματς με τον Ολυμπιακό έχουμε αλλάξει πρόσωπο, ακόμη και αν δεν κερδίζαμε βαθμούς, παίζουμε καλά και αυτό μας κάνει καλύτερους».

Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο: «Όσες φορές μαζεύαμε τον κόσμο δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και ο κόσμος έφευγε. Καταφέραμε με την εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια να τον φέρουμε πίσω, και με το αποτέλεσμα να τον κρατήσουμε και πιστεύω ότι τον κάναμε χαρούμενο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X