Ήττα (2-0) για την ΑΕΚ Κ17 από τον Παναθηναϊκό

Εικόνες από το ματς της Κ17 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Κ17 ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι που άνοιξε την… αυλαία για το Σαββατοκύριακο. Η Ένωση ήταν πίσω στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, έχασε αρκετές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να μπει στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Βολάκης με κάθετη πάσα βρήκε τον Κωστόπουλο ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους πράσινους.

Το 2-0 έγινε στο 31′ όταν μετά από λάθος στη άμυνα της ΑΕΚ ο Τζαβίδας έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε εύστοχα δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ (Νεντέλκοβιτς): Κυρίτσας, Κανελλόπουλος, Γιαννάκου, Τσιόκρης, Καραστέργιος, Μπέσης, Μιχόπουλος (29′ Κασιόλας), Πιτιλάκος, Σαράντης, Χριστόπουλος, Γεωργέας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φρατζέσκος): Νικολάου, Ζαφείρη, Παυλάκη, Γωγουβίτης Καρνέσης, Μακροδημήτρης, Βολάκης, Κωστόπουλος (81′ Καλλέργης), Τζαβίδας, Στόιο (68′ Δημοσθενιάδης), Πουλιάνος (74′ Αρσενίου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X