Τσιντώτας ή Μπάρκας: Η δύσκολη απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ

Τσιντώτας ή Μπάρκας: Η δύσκολη απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να επιλέξει τον βασικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ για το ντέρμπι πρωταθλήματος της Κυριακής με τον ΠΑΟ.

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ έχει ένα πολύ σοβαρό δίλημμα εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η θέση του τερματοφύλακα, προβληματίζει τον «Κωστέ» που δεν έχει πάρει την απόφαση του ακόμα.

Ο Βασίλης Μπάρκας επέστρεψε όμως προέρχεται από τον τραυματισμό του στον αντίχειρα. Η κατάσταση του είναι ακόμα… δύσκολη και θέλει σωστό χειρισμό, καθώς έχει να αγωνιστεί παραπάνω από έναν μήνα. Και σίγουρα δεν έχει ρυθμό, ενώ βρίσκεται και στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας για τα ματς με Αρμενία και Φινλανδία για τα προκριματικά του EURO 2020.

Στον αντίποδα, ο Παναγιώτης Τσιντώτας προέρχεται από τρία σερί παιχνίδια και έχει αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Ηταν καλός με τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο και έδειξε να στέκεται όπως πρέπει σε ματς που τον χρειάστηκε η ομάδα του. Εχει προβάδισμα λόγω ρυθμού, αλλά ο Κωστένογλου δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τον Νο1.

Πάντως, η απόφαση είναι δύσκολη και είναι 50-50 αν θα ξεκινήσει στο ντέρμπι ο Μπάρκας ή ο Τσιντώτας. Και οι δύο έχουν ίσες πιθανότητες και ο Νίκος Κωστένογλου έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» με δύο πολύ καλούς και ισάξιους τερματοφύλακες στο ρόστερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X