Έναρξη συνεργασίας της ΑΕΚ με τον CAFFÈ L’ANTICO

Έναρξη συνεργασίας της ΑΕΚ με τον CAFFÈ L’ANTICO
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον CAFFÈ L’ANTICO, ο οποίος και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας για τη τρέχουσα σεζόν.

Η ανακοίνωση

«Ο CAFFÈ L’ANTICO έχει έδρα τη Μόντενα στην Ιταλία, διανέμεται σε πάνω από 44 χώρες ως ένα premium προϊόν, λειτουργώντας ως πρεσβευτής της γεύσης και του καβουρδίσματος του πραγματικού Ιταλικού espresso, έχει λάβει πιστοποιήσεις IFS FOOD και Rainforest και έχει διακριθεί με το βραβείο Bellavita Awards 2016 και 2017 στη Chicago BellaVitaExhibition.

Η εταιρεία GODDCOFFEE είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, εισαγωγέας και διανομέας, στην Ελλάδα και την Κύπρο του CAFFÈ L’ANTICO, καθώς και όλων των συναφών προϊόντων του για τον κλάδο HO.RE.CA., OFFICE και HOME. Η GODDCOFFEE έλαβε 5 βραβεία στα Coffee Business Awards 2019: Gold Top Innovative Coffee Importer, Gold Top Coffee Importer in After Sales, Silver Top Coffee Importer Brand, Silver Top Coffee Importer, Silver Top Athens Coffee Importer.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο πρόεδρος της GODDCOFFEE, κος Γιάννης Σμυρλής δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς η νέα συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ, μια ιστορική ομάδα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τον CAFFÈ L’ANTICO, τον espresso με ιστορία μεγαλύτερη του ενός αιώνα, επιθυμούμε να προσφέρουμε μία μαγική εμπειρία αισθήσεων στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ, αποτελώντας μέρος της καθημερινότητάς τους για όλη τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, κος Νίκος Καραούζας σημείωσε: «Καλωσορίζουμε με χαρά τον CAFFÈ L’ANTICO στη χορηγική οικογένεια της ομάδας και προσβλέπουμε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση με αμοιβαία οφέλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X