Eνταση στην ΕΟΕ: O Βασιλακόπουλος αποκάλεσε «ψεύτη» τον Καπράλο!

Eνταση στην ΕΟΕ: O Βασιλακόπουλος αποκάλεσε «ψεύτη» τον Καπράλο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο απόγευμα της Πέμπτης (07/11) έλαβε χώρα η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με κεντρικό θέμα το νέο Νόμο που φέρνει στη Βουλή ο Υφυπουργούς Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Και ο οποίος φέρνει σημαντικές αλλαγές που αφορούν και στις θητείες των μελών διοικητικού συμβουλίου αθλητικών ομοσπονδιών.

Ωστόσο, η συνεδρίαση διεκόπη ύστερα από ένταση που προκλήθηκε μεταξύ του προέδρου της ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου και του πρόεδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Βασιλακόπουλος χαρακτήρισε “ψεύτη” τον Σπύρο Καπράλο, με τους δύο άνδρες να έχουν αρκετές διαφωνίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Ο χαρακτηρισμός του κ. Βασιλακόπουλου προκάλεσε την αντίδραση του κ. Καπράλου, ο οποίος αποχώρησε από την αίθουσα ενώ και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι Ομοσπονδιών εγκατέλειψαν την αίθουσα. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ΕΟΕ, όλα αυτά έγιναν σε μία στιγμή που τα μέλη της Ολομέλειας συμφωνούσαν σε μία κοινή θέση, κατά του αθλητικού νομοσχεδίου που είναι σε διαβούλευση και θέτει απαγορεύσεις στη θητεία των μελών των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X