Αναλαμβάνει τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ο Σάμιος

Αναλαμβάνει τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ο Σάμιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλη Σάμιος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το sport24.gr, ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στο ΑΠΟΕΛ είναι αυτός που θα διαδεχθεί και θα καλύψει το κενό του Τάκη Φύσσα. Και είναι υπεύθυνος για το κομμάτι εκγύμνασης, προπόνησης και εν γένει ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας των δυο πλευρών αναμένεται να οριστικοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας όταν ο Βαγγέλης Σάμιος θα βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να έχει την οριστική και τελική επαφή με τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ και να πέσουν οι υπογραφές. Άλλωστε δυο φορές μέσα στον Αύγουστο συζήτησε με το Νίκο Νταμπίζα για το συγκεκριμένο ρόλο αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Σε πρώτο πλάνο ο Βαγγέλης Σάμιος, όπως γράψαμε ήδη ως αρχιπροπονητής, θα έχει την επίβλεψη όλων των τμημάτων και το κομμάτι εκπαίδευσης και δεν θα αναλάβει κανέναν από τα τμήματα του Παναθηναϊκού που άλλωστε όλα έχουν ήδη προπονητές.

Όσο για το διοικητικό κομμάτι θα παραμείνει στον Γιάννη Κουλουριώτη ο οποίος είναι εδώ και χρόνια διοικητικό στέλεχος της πράσινης ακαδημίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X