Αναβολή δύο εβδομάδων στην απολογία του κυρ Σάββα

Θεοδωρίδης: "Έχουν γίνει εγκλήματα και έχει δοθεί μόνο ένα πέναλτι στον Ολυμπιακό"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η απολογία του Σάββα Θεοδωρίδη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά από αίτημα της δικηγόρου του.
Η υπόθεση αφορά την πειθαρχική δίωξη για τις δηλώσεις που έκανε ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, περί στημένου πρωταθλήματος κλπ.

Η εκπρόσωπος του κ. Θεοδωρίδη επικαλέστηκε μη νόμιμη κλήτευση και πως ο πελάτης της ενημερώθηκε για την κλήση του από τα σάιτ και δεν είχε λάβει γνώση!

Να σημειωθεί ότι οι διώξεις και οι κλήσεις σε απολογία πηγαίνουν στην ΠΑΕ και με τον ισχυρισμό ότι δεν είχε λάβει γνώση προφανώς ο Σάββας Θεοδωρίδης ήθελε δείξει ότι δεν έχει άμεση σύνδεση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός…

Η δικηγόρος του ωστόσο, είπε πως ο ίδιος θέλει οπωσδήποτε να παραστεί και ζήτησε αναβολή δύο εβδομάδων, αφενός γιατί ο Σάββας Θεοδωρίδης έλειπε στο εξωτερικό και αφετερου επειδη την άλλη εβδομάδα έχει μια υποχρέωση που αφορά την υγεία του.

Κατά συνέπεια, το δικαστήριο έδωσε αναβολή για την μεθεπόμενη δικάσιμο (21/11).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X