Άνοιξε ο δρόμος για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Μπαίνει στο παλάτι της η AEK - Πέφτουν οι υπογραφές για τα Ανω Λιόσια!
Photo Credits: INTIME

Ο δρόμος για να μπει η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο άνοιξε!

Η τροπολογία, η οποία ανοίγει το δρόμο στην ΑΕΚ για να μπει στο κλειστό των Άνω Λιοσίων κατατέθηκε στη Βουλή και ακόμα ένα εμπόδιο ξεπεράστηκε! Εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του Υφυπουργού Αθλητισμού περί «κύρωσης της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις».

Το εν λόγω νομοσχέδιο είχε φέρει αρκετές αντιδράσεις με τις διατάξεις του για τις θητείες των διοικητικών συμβουλίων των ομοσπονδιών. Θα αρχίσει να συζητείται σήμερα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και στην συνέχεια θα τεθεί προς ψήφιση. Είναι δηλαδή θέμα λίγων ημερών να ψηφιστεί, να αρθεί το εμπόδιο περί υποχρέωσης διεξαγωγής διαγωνισμού για την παραχώρηση του γηπέδου και στη συνέχεια να ολοκληρωθεί η συμφωνία της ΚΑΕ ΑΕΚ με την Πολιτεία για την παραχώρηση της χρήσης του κλειστού. Όλα αυτά σημαίνουν ότι η ΑΕΚ προλαβαίνει να αρχίσει τα έργα μέσα στον Νοέμβριο, ώστε να μπει στο δικό της γήπεδο στις 5 Ιανουαρίου.

Δείτε την τροπολογία που εντάσσεται στο άρθρο 9 του νομοσχεδίου, με το οποίο προστίθεται στο άρθρο 56 του ν. 2725/1999 (του αθλητικού νόμου δηλαδή) και την αιτιολογική έκθεση του συγκεκριμένου άρθρου:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X