Οι επισκέψεις του Ηλία Κυριακίδη στις συνεργαζόμενες με την ΑΕΚ ακαδημίες σε Ρόδο και Κάρπαθο

Οι επισκέψεις του Ηλία Κυριακίδη στις συνεργαζόμενες με την ΑΕΚ ακαδημίες σε Ρόδο και Κάρπαθο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες η περιοδεία του Ηλία Κυριακίδη στις συνεργαζόμενες ακαδημίες της Ρόδου και της Καρπάθου, εκεί όπου ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου της ΑΕΚ επισκέφθηκε τις ακαδημίες του Φοίβου Κρεμαστής και του ΑΠΣ Ιαπετός αντίστοιχα.

Αποστολή του κ. Κυριακίδη ήταν να παρουσιάσει στα στελέχη των ακαδημιών αλλά και στους γονείς των παιδιών τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Δικτύου. Σκοπός ήταν να αναλυθεί σε κάθε γονέα αλλά και σε κάθε στέλεχος Ακαδημίας τι ακριβώς προσφέρει η συνεργασία με την ΑΕΚ και τι έχει να κερδίσει από αυτήν κάθε συνεργαζόμενος σύλλογος. Επίσης ο Ηλίας Κυριακίδης συνεργάστηκε με τα στελέχη και σε πρακτικό επίπεδο, αφού είχε ενεργό ρόλο, όπως πάντα, στη διεξαγωγή προπονητικών μονάδων.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον τρίτο κύκλο επισκέψεων, μετά από αυτόν στις συνεργαζόμενες ακαδημίες της ηπειρωτικής Ελλάδας και της Κρήτης στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου. Ο κύκλος αυτός δεν έχει κλείσει ακόμα, αφού εκκρεμεί ένα ταξίδι στην Ακαδημία της ΑΕ Κω. Στις 19 Νοεμβρίου θα έχει κλείσει και ο τρίτος κύκλος των επισκέψεων και έτσι η διεύθυνση του δικτύου της ΑΕΚ θα έχει δηλώσει παρουσία σε όλες τις σχολές της περιφέρειας.

Υπάρχουν, βέβαια, και οι τέσσερις συνεργαζόμενες ακαδημίες του Νομού Αττικής (Ερμής Ανω Λιοσίων, Φοίβος/Αίολος Γλυφάδας, ΑΟ Υμηττού-Χαραυγής, Αετός Πικερμίου) με τις οποίες η επαφή είναι πιο εύκολη και πιο τακτική.

Εννοείται ότι όλο τον υπόλοιπο καιρό η επικοινωνία της Διεύθυνσης Δικτύου με τις ακαδημίες ανά την Ελλάδα είναι καθημερινή και συστηματική, με ενημέρωση, καθοδήγηση και οδηγίες προς τα στελέχη τους. Ο διοικητικός υπεύθυνος κ. Κωνσταντίνος Παπαποστόλου είναι σε επικοινωνία με τους συλλόγους για τα οργανωτικά θέματα.

Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται το δεύτερο σεμινάριο της σεζόν στα Σπάτα, ενώ στο διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η δεύτερη μεγάλη περιοδεία στις ανά την Ελλάδα ακαδημίες. Οι επισκέψεις της σεζόν θα ολοκληρωθούν κοντά στο καλοκαίρι οπότε θα γίνει και το τελευταίο σεμινάριο στα Σπάτα για τη σεζόν 2019-2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X