Χάνει όλη τη σεζόν με τη ρήξη χιαστού ο Ιατρούδης

Χάνει όλη τη σεζόν με τη ρήξη χιαστού ο Ιατρούδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Ιατρούδης!

Ο νεαρός επιθετικός υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στο εκτός έδρας ματς του Εργοτέλη με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Αυτό σημαίνει φυσικα κάτι πως χάνει όλο το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς θα υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός άσος το συμβόλαιο του οποίου έληγε το καλοκαίρι βρισκόταν στα ραντάρ της Ένωση αρκετά καιρό και ήταν ένας παίκτης που ενδιέφερε τους κιτρινόμαυρους. Μάλιστα, μετά την έλευση του Ίλια Ίβιτς στην θέση του τεχνικού διευθυντή, πέρασε ξανά από… σκανάρισμα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Εργοτέλη:

«Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Ιατρούδης επιβεβαίωσε τα χειρότερα δυνατά νέα. Ο Διεθνής επιθετικός της ομάδας μας έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι και μέσα στις επόμενες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Γιάννη όλη η οικογένεια του Εργοτέλη είναι στο πλευρό σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X