Μεγάλη νίκη (3-1) για την ΑΕΚ στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα!

Μεγάλη νίκη (3-1) για την ΑΕΚ στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το “δεξί” ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της ιστορία η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ που επικράτησε με 3-1 της Polonia Sroda στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του VPL Champions League. Η “Ένωση” με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τριανταφύλλου που σημείωσε χατ τρικ στο ντεμπούτο του, έφτασαν στη μεγάλη νίκη και τους 3 βαθμούς θέτοντας βάσεις… πρόκρισης.

Η ΑΕΚ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης είχε το πάνω χέρι και διατηρούσε τον έλεγχο. Οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν κυρίως μετά από λάθη των παικτών του Χρήστου Γρίδα. Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με το γκολ τελικώς να έρχεται στο 42′ με τον Τριανταφύλλου, μετά από όμορφη ασίστ του Γρίδα. 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι στο 64′, με τον Τριανταφύλλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο άσσος του “Δικεφάλου” δε λάθεψε και “έγραψε” το 2-0, βάζοντας δύσκολα στους Πολωνούς. Τελικά, το γκολ για την Polonia ήρθε στο 71′ μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και τετ α τετ. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγσαν έτσι και την ισοφάριση, όμως η σωστή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ διατήρησε το σκορ στο 2-1, έως το 86′, όταν σε όμορφη επίθεση της “Ένωσης”, ο Γρίδας πάσαρε στον Τριανταφύλλου που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε πέραν του σκόρερ, Τριανταφύλλου, ο Γρίδας, που μοίρασε 2 ασίστ, αλλά και ο Αιγύπτιος, Αμίρ. Ξεχώρισαν επίσης ο Μπερτάχος, αλλά και ο Βούλτσος με δύο τρομερές επεμβάσεις.

Ο τρεις φορές σκόρερ, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω στο ντεμπούτο μου την ΑΕΚ. Όλοι κάναμε εξαιρετική δουλειά! Το ότι έκανα χατ τρικ δε σημαίνει τίποτα για μένα. Το αποτέλεσμα φέρνει την ομάδα μας νικήτρια και αυτό είναι που μετράει“.

Αύριο (07/11) ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χρήστος Γρίδας, θα μιλήσει στο Ράδιο Γρεβενά για την ομάδα και τα esports στην Ελλάδα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΚ, τη Δευτέρα (11/11, 23:15) με αντίπαλο την Gamespace για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος VGL.

ΑΕΚ – Polonia Sroda 3-1
Σκόρερς: Τριανταφύλλου (3).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X