Μαρτίνς: «Να γράψουμε ιστορία στο Allianz Arena»

Μαρτίνς: «Καλή επιθετικά η ΑΕΚ - Θα παίξει ο Λάζαρος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μαρτίνς είναι  εκτός τόπου και χρόνου.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς με την Μπάγερν Μονάχου, τόνισε πως ο Ολυμπιακός… ονειρεύεται να κάνει την έκπληξη, ενώ στην ομάδα είναι αισιόδοξοι ότι θα γράψουν ιστορία στο Allinz Arena.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για το τι περιμένει από την αλλαγή προπονητή της Μπάγερν: «Καλησπέρα σε όλους. Στην πραγματικότητα είναι πως δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Ο νέος τεχνικός δεν είχε χρόνο. Θα έχει ίδια φιλοσοφία. Ίσως υπάρξουν αλλαγές σε κάποια πρόσωπα. Δεν ξέρουμε την 11άδα ή εάν υπάρξουν αλλαγές στο σχήμα αλλά σίγουρα θα έχει ίδια φιλοσοφία και δυναμική».

Για το αποτέλεσμα με το οποίο θα είναι ευχαριστημένος: «Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς, ήμασταν ανταγωνιστικοί και δώσαμε το καλύτερο δυνατό. Αύριο θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί. Οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές. Θα παίζουμε εκτός έδρας και υπάρχει ένα αποτέλεσμα που έχει πληγώσει τον εγωισμό της. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για τις δηλώσεις των παικτών και την αυτοπεποίθηση που βγάζει η ομάδα: «Εάν δεν νιώθεις αυτοπεποίθηση δεν μπορείς να κάνεις πράγματα. Σίγουρα πιστεύουμε στον εαυτό μας. Έχουμε φιλοδοξία και θέλουμε να γράψουμε ιστορία στην έδρα της Μπάγερν. Να γράψουμε ιστορία στην Allianz Arena. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά υπάρχουν. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε».

Για την ομάδα και το πλάνο του: «Πιστεύω πολύ στην ποιότητα της ομάδας. Ανάλογα με τον αγώνα επιλέγουμε τους κατάλληλους παίκτες. Αυτοί που θα παίξουν θα είναι οι καλύτεροι για εκείνον τον αγώνα. Θα μπορούσαμε να πούμε πράγματα όμως επειδή έχουμε χτίσει μία πολύ καλή και υγιής σχέση στον Ρέντη και υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης δεν θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό».

Για τον Βαλμπουενά: «Είναι πολύ πιθανόν να είναι μαζί μας και στα πλάνα μας αύριο. Στην Ξάνθη δεν ήταν το ίδιο έτοιμος. Τον θέλουμε και για τις στατικές του φάσεις. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του. Τώρα μετά από τρεις με τέσσερις προπονήσεις είναι πολύ καλά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X