Είστε ίδιοι, κάνετε τα ίδια, σας αντιμετωπίζουμε το ίδιο!

Είστε ίδιοι, κάνετε τα ίδια, σας αντιμετωπίζουμε το ίδιο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το είχε πει: «Εγώ δεν είπα πως είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Πάντα θα υπάρχει ένα παρασκήνιο, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι ανεξήγητο. Ξεκίνησαν πόλεμο, θα τον έχουν. Αυτοί που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο ας κοιτάξουν στον καθρέφτη, όχι τον Μελισσανίδη». Αυτές οι κουβέντες λέχθηκαν το 2014. Τότε που υπήρχε μια παράγκα, ένας – πολύ σκληρός – αντίπαλος. Τώρα, πέντε χρόνια μετά, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Οσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που είναι ίδιοι, κάνουν το ίδιο και τους αντιμετωπίζουμε πια το ίδιο, φανέρωσαν τη βρώμα και δυσωδία που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, τραμπουκισμοί (λεκτικοί και σωματικοί), εξαπτέρυγα που παίζουν το ρόλο του πρόθυμου, «πόλεμος» στα ΜΜΕ που ελέγχουν. Μπόχα που εκνευρίζει κάθε παρατηρητή των εξελίξεων. Κυρίως, επειδή ο καθένας προσπαθεί να βγει σαν λευκή περιστερά και να ρίξει το μπαλάκι των ευθυνών στον απέναντι. Θαρρείς και δεν ζήσαμε την πιο βρωμερή 20ετία του ελληνικού ποδοσφαίρου, σάμπως και δεν βλέπουμε όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια.

Ολα στη φόρα αν έχετε άντερα

Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται να ψειρίζουμε τη μαϊμού. Όλα στη φόρα. Για δανεικούς που κάνουν ομάδες να μοιάζουν με παραρτήματα, για αφανείς ιδιοκτησίες, για όσα γίνονται στους σκοτεινούς διαδρόμους των αποδυτηρίων. Δεν μπορεί να καταγγέλλονται επίσημα τραμπουκισμοί και βιαιοπραγίες και να μη ζητείται το υλικό από τις κάμερες. Ας ανοίξουν τις κάμερες να δούμε ποιοι είναι αυτοί που δημιουργούν τη βία.

Οσο και αν το θέλουν, αυτοί δεν θα μας τρελάνουν. Δεν μπορεί να ακούει κάποιος τον κυρ Σάββα, τον Κωστάκη και όλη την κουστωδία του λιμανιού να κλαίνε για τη διαιτησία. Σε ένα ματς μάλιστα, που ακόμα και αν το έψαχνες με το μικροσκόπιο, δεν υπήρχε ουσιαστικό αντικείμενο για να γίνει η παραμικρή κουβέντα. Δεν μπορεί ο καλός Αβραάμ να βρίζει σε δημόσια θέα και να περνά ατιμώρητος. Δεν είναι ο Ολυμπιακός κράτος εν κράτει. Ας το καταλάβουν και ας μην κάνουν σαν μωρές παρθένες.

Το ίδιο και με τα αγόρια από ψηλά. Μέχρι τώρα, κρατούσαν το υποτιθέμενο ηθικό πλεονέκτημα. «Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, όποιος είναι καλύτερος να κερδίζει». Πάει ο Παναθηναϊκός να παίξει ποδόσφαιρο και ξαφνικά τσαμπουκάδες, φασαρίες και παράταση μέχρι να έρθει η ισοφάριση. Μανούρες, γκρίνιες, αμηχανία και μονταζιέρα στο φουλ, για να δείξει πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι, αλλά εμείς ήμαστε αλλιώς και μετά ήρθαν οι άλλοι και άλλα πολλά εμπριμέ.

Ανοίξτε τις κάμερες

Στην Τούμπα πέφτουν φάπες στα αποδυτήρια, σε διαδρόμους. Να ανοίξουν τις κάμερες όπως έκαναν με καμάρι το 2018 κόντρα στην ΑΕΚ, όταν έβγαλαν τα όπλα και τους μπράβους τους στον αγωνιστικό χώρο. Εδώ σε θέλω Ιβάν…

Η ΑΕΚ φαντάζει αυτήν την εποχή με το μικρό Γαλατικό χωριό που ακόμα αντιστέκεται. « Οταν ήμουν πρόεδρος στην ΑΕΚ, αυτά που μπορούσα, αυτά κέρδισα. Δεν υπήρχε καμία αμφισβήτηση σε αυτή την ομάδα. Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να ξαναφτιάξουμε, αλλά σε ένα καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο». Αυτό είχε πει ο Μελισσανίδης, αυτό προσπαθεί να κάνει. Ας ελπίσουμε, πως δεν μας τρελάνουν αυτοί, αλλά θα καταφέρουμε να αντέξουμε την παράνοια τους.

Ο Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X