Δέκα παίκτες της ΑΕΚ για τους κινδύνους του διαδικτύου

Δέκα παίκτες της ΑΕΚ για τους κινδύνους του διαδικτύου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ακόμα σημαντική δράση της ΑΕΚ σε συνεργασία με το CSIi Institute σχετικά με τους κινδύνους του διαδικτύου και το τι πρέπει όλοι μας να προσέχουμε και κυρίως οι μικροί μας φίλοι όταν μπαίνουν στο μαγικό αλλά και επικίνδυνο κόσμο του internet!

Δέκα ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δημιούργησαν ένα ξεχωριστό video με τα κινητά τους τηλέφωνα σχετικά με τις 10 εντολές του διαδικτύου αναφέροντας στην κάμερα τους δέκα κανόνες του CSIi Institute, που εγγυώνται την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο με την προϋπόθεση να τους ακολουθούμε πιστά!

H επίσημη παρουσίαση του video, ταυτόχρονα με την προβολή του από το κανάλι της ΑΕΚ στο youtube αλλά και από τα social media της ομάδας, θα γίνει την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 17.00 στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» στα γραφεία της ΠΑΕ από τον κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α., ειδικό ερευνητή – αναλυτή Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και ιδρυτή του CSIi, ο οποίος και θα αναλύσει τον δεκάλογο της προστασίας από τους κινδύνους του Διαδικτύου.

Η συγκεκριμένη δράση είναι η τέταρτη η οποία διοργανώνεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ και το CSIi Institute και η πρώτη της εφετινής σεζόν μετά τις δύο ομιλίες του κ. Σφακιανάκη στο AEK Kids Club και στο American College of Greece, αλλά και την ενέργεια της Μαθητικής Κερκίδας (με τα hashtags #Awareness #Protection #Fun) στον αγώνα ΑΕΚ – Λαμία.

Και φυσικά η επιτυχημένη κοινή δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του CSI Institute για αυτό το τόσο επίκαιρο ζήτημα με τις προεκτάσεις στη νέα γενιά θα έχει και συνέχεια!
#aekfc #CSIi #Awareness #Protection #Fun #aekfamily

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X