Σκάνδαλο Novartis: Πότε και που θα προβληθεί το περιβόητο ντοκιμαντέρ!

Σκάνδαλο Novartis: Πότε και που θα προβληθεί το περιβόητο ντοκιμαντέρ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας δεν ενδιαφέρθηκε να μεταδώσει ολόκληρο το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis.

Και όμως, το Kontra Channel εξασφάλισε αποκλειστικά για την ελληνική τηλεόραση το ντοκιμαντέρ «La Strategia» της ελβετικής τηλεόρασης RSI για το παγκοσμίων διαστάσεων σκάνδαλο «Novartis».

Η μεγάλη αυτή έρευνα θα προβληθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου από τις 22:00 και αμέσως μετά θα προβληθεί εκπομπή με τη συμμετοχή, στο studio, πολιτικών και δημοσιογράφων σε μία συζήτηση που θα αναζητήσει απαντήσεις.

Στο περίφημο ντοκιμαντέρ «La Strategia» ( «Η στρατηγική» ), παρουσιάζεται η εμπεριστατωμένη έρευνα του FBI και των δημοσιογράφων της ελβετικής τηλεόρασης, στο οποίο μιλούν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα προστατευόμενοι μάρτυρες ντυμένοι με κουκούλες για την προστασία της ταυτότητάς τους, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Παρουσιάζει ο Αιμίλιος Λιάτσος και μαζί του όλη η δημοσιογραφική ομάδα του Kontra: Γιώργος Μελιγγώνης, Αναστασία Γιάμαλη, Φοίβος Κλαυδιανός, Κώστας Πουλακίδας, Γιώργος Σιαδήμας και Γιώργος Μιχαηλίδης.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί επίσης διαδικτυακά από το kontranews.gr, από το επίσημο κανάλι του Kontra στο YouΤσube καθώς και μέσω της επίσημης σελίδας «Kontra Channel» στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X