Κυπελλούχος Ελλάδος η Θεοδόση! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Κυπελλούχος Ελλάδος η Θεοδόση! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά (02/11) μεγάλη επιτυχία του Καραγκιοζόπουλου, το τμήμα Ξιφασκίας της ΑΕΚ κράτησε και σήμερα ψηλά τη σημαία του Συλλόγου.

Στις Νεάνιδες, η Βασιλική Θεοδόση με εντυπωσιακή παρουσία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος για πρώτη φορά στην καριέρα της. Η νεαρή αθλήτρια του Συλλόγου, πέτυχε 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο, ενώ με εντυπωσιακό 3/3 στα νοκ άουτ έφτασε στο μεγάλο τελικό. Εκεί αντιμετώπισε την Κεφαλά των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα/Γείτονα, της οποίας είχε επικρατήσει και στον όμιλο, και με 15-10 πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου, ανάμεσα σε 43 αθλήτριες.

Καλή παρουσία είχε και η Δανάη Ψωφάκη, η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια της διοργάνωσης, που κατέλαβε την 23η θέση.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στo aek.gr: “Ήταν ένα διήμερο φανταστικό. Απόλυτα επιτυχημένοι οι αγώνες για όλα τα παιδιά μας. Καταφέραμε να φύγουμε από εδώ με 2 χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά και με πολύ καλές εμφανίσεις. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να κρατάμε πάντα ψηλά την ΑΕΚ“.

Δείτε εδώ την απονομή του Κυπέλλου στη Βασιλική Θεοδόση

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X