Η συνάντηση Ταυλαρίδη-Κακά (ΦΩΤΟ)

Η συνάντηση Ταυλαρίδη-Κακά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας της ΑΕΚ, Στάθης Ταυλαρίδης ήταν ένας από τους 30 πρώην ποδοσφαιριστές που το προηγούμενο διάστημα παρακολούθησε τα σεμινάρια MIP στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας. Πρόκειται για την πιστοποίηση Executive Master for International Players που αφορά παλιούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και οι οποίοι θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε ειδικότητες που αφορούν τη διοίκηση και το μάνατζμεντ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τώρα, βρέθηκε ξανά στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Νιόν και είχε μάλιστα συνάντηση με τον Βραζιλιάνο θρύλο, Κακά.

«Το να μπορέσεις να εξηγήσεις το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου, είναι αδύνατον.. Σεβασμός-Ευγένεια-Απλότητ-Ταπεινοφρασύνη..Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη..Προσπαθώ όλους αυτούς τους 8 μήνες που βρίσκομαι στην Ακδημίου της ΑΕΚ ως Υπεύθυνος Τμήματος Σκάουτινγκ, να εξηγώ στα παιδιά μας σε καθημερινή βάση, πόσο σημαντικό είναι να έχεις όλα τα παραπάνω για να μπορέις να εξελιχθείς σαν άνθρωπος πρωτίστως και σαν ποδοσφαιριστής δευτερευόντων», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Δείτε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X