Ο Μάνταλος παίκτης του μήνα για την ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Ο Μάνταλος παίκτης του μήνα για την ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος αναδείχθηκε παίκτης του μήνα Οκτωβρίου για την ΑΕΚ κατόπιν ψηφοφορίας από τους φίλους της Ένωσης. Ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων είχε έναν εξαιρετικό μήνα με γκολ και ασίστ και αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον Βόλο στη Ριζούπολη, όπου σκόραρε δυο φορές. Μετά από εκείνη την αγωνιστική μάλιστα μέχρι και η γνωστή εταιρεία EA Sports, τον συμπεριέλαβε στην ομάδα της εβδομάδας στο δημοφιλές παιχνίδι FIFA 20.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς και υπέστη θλάση χάνοντας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Η απουσία του εκεί ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, ενώ χθες στο διάστημα που πέρασε στο ματς με τον Ατρόμητο έδειξε πόσο πολύτιμος είναι για την Ένωση αλλάζοντας ουσιαστικά τον ρυθμό του παιχνιδιού. Βοήθησε τα μέγιστα το σύνολο του Νίκου Κωστένογλου αν φτάσει στη νίκη επί των Περιστεριτών καθώς έβγαλε και την ασίστ στο τρίτο και τελευταίο γκολ με κεφαλιά.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του “Player of the Month” για το μήνα Οκτώβριο και ο Πέτρος Μάνταλος, με ποσοστό 33%, αναδείχθηκε πρώτος στις ψήφους σας!

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X