3 εκατ. ευρώ για τον Σεμέντο του ΟΦΗ

Βλέπει Σεμέντο για τα άκρα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι καθοριστικός στην εξαιρετική πορεία του ΟΦΗ και είναι εύλογο πως έχει κινήσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ωστόσο, φαίνεται πως ήδη παρακολουθείται και από άλλες ομάδες, εκτός συνόρων. Σύμφωνα με το sport24.gr, σκάουτερ της Μαρσέιγ παρακολούθησε τον 23χρονο εξτρέμ από το Κάπο Βέρντε στο ματς με την Ξάνθη.

«Τι δουλειά τότε είχε ο σκάουτ της Μαρσέιγ να … πεταχθεί για ποδοσφαιρικό λόγο και μέχρι την Κρήτη; Η απάντηση έχει ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένα του Λισάντρο Σεμέντο! Ο 23χρονος εξτρεμ από το Κάπο Βέρντε με το ολλανδικό διαβατήριο παίζει μεν στον ΟΦΗ αλλά δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ. Και έχει προταθεί στην Μαρσειγ. Για την ακρίβεια και στην ομάδα της Μασσαλίας! Το… μυστικό είναι πως απο πίσω “κρύβεται” γνωστός Ιταλός ατζέντης, που στο παρελθόν έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής και ο οποίος έχει εμπλοκή στον Σεμέντο, σε συνεργασία με το Γραφείο στο οποίο ανήκει. Ποιά είναι η αρχική τιμή με την οποία “δουλεύουν” την υπόθεση και προσπαθούν να πλασάρουν τον Λισάντρο Σεμέντο; Τα τρία (3) εκατομμύρα ευρώ! Πάρα πολλά με την έννοια πως ο άσος που έχει ξεκινήσει σούπερ και ξεχωρίζει στον ΟΦΗ, απασχολεί ήδη και ελληνικές μπιγκοφοράτες ομάδες. Μάλιστα δεν δείχνουν να τους απασχολεί ιδιαίτερα η ύπαρξη οψιόν αγοράς του δανεικού. Προφανώς γιατί κάπου… ποντάρουν.», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X