Βέλλιος: «Η ΑΕΚ έχει ποιοτικούς παίκτες και δυνατή επίθεση»

Βούιξε: Τρελό ποσό για να υπογράψει ο Βέλλιος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με θετικά λόγια για την ΑΕΚ μίλησε στη NOVA ο επιθετικός του Ατρομήτου, Απόστολος Βέλλιος. Ο Έλληνας φορ, υπογράμμισε ότι η «Ένωση» έχει ταλέντο, αλλά το ματς θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Έχουμε δείξει από τα πρώτα παιχνίδια, ακόμα και από τα ευρωπαϊκά ότι ο Ατρόμητος έχει πολλές δυνατότητες. Έχουμε ταλέντο και είμαστε για περισσότερα πράγματα απ’ ότι δείχνει η βαθμολογία. Ερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη με μεγάλο σκορ και αυτό είναι καλό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας, την ταυτότητά μας και πιστεύω θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι”. 

Για το που θα κριθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ: “Θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ταλέντο και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, οπότε αυτός που το θέλει περισσότερο θα πάρει και το ματς”.

Για τα αδύνατα σημεία της ΑΕΚ: “Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι δύσκολο ματς σε μια δύσκολη έδρα μιας μεγάλης ομάδας. Θα δουλέψουμε στις αδυναμίες της ΑΕΚ και σε αυτά που πρέπει να κάνουμε εμείς για να πάρουμε αποτέλεσμα”.

Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ: “Έχει ποιοτικούς παίκτες και μια δυνατή επίθεση. Μεμονωμένα οι παίκτες είναι από αυτούς που ξεχωρίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε και εμείς πολύ δυνατή και έτοιμη ομάδα και νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X