Βεργίνης: «Η ΑΕΚ παίζει με την... πλάτη στον τοίχο, στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Βεργίνης: «Η ΑΕΚ παίζει με την... πλάτη στον τοίχο, στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί»
Photo Credits: INTIME

Για το ματς του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΚ έγραψε ο Δημήτρης Βεργίνης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος μετέφερε το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας.

Ο 32χρονος γκαρντ των «κυανέρυθρων» υπογράμμισε πως παρά τα τελευταία αποτελέσματα και την εικόνα των τελευταίων αγώνων, η «Βασίλισσα» έχει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο και παράλληλα παίζει με την… πλάτη στον τοίχο.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Βεργίνης έγραψε τα εξής στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σε όλους…

Με πιο ευχάριστη διάθεση τα λέμε αυτή τη φορά, αφού μετά την πρώτη μας νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο, ακολούθησε ακόμα μία, εξίσου σημαντική, καθώς το προηγούμενο Σάββατο (26/10) καταφέραμε να “αποδράσουμε” από μια καυτή έδρα, νικώντας τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Μια δυνατή ομάδα η οποία έχει επιδείξει ένα καλό πρόσωπο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι βγάλαμε πάθος, ενέργεια και παίξαμε σε αρκετά διαστήματα όμορφο και ομαδικό μπάσκετ. Πλέον, μπορώ να πω ότι έχουμε κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον ερχομό του coach Γαβριήλ, ο οποίος στο σύντομο χρονικό διάστημα που είναι στην ομάδα μας έχει βοηθήσει πολύ.

Πρέπει να συνεχίσουμε να προπονούμαστε σκληρά και να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το καλύτερο μας εαυτό.

Επόμενος αντίπαλος, στην EΚΟ Basket League, είναι η ΑΕΚ και πάλι εκτός έδρας. Είναι γεγονός ότι μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς προέρχεται από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, εξαιτίας των οποίων έχει μείνει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα μετά από αυτές τις πρώτες 5 αγωνιστικές, όμως, αναμφισβήτητα, διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ και σίγουρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που θα παίζει, ούσα με την… πλάτη στον τοίχο.

Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε την ίδια θέληση και συγκέντρωση με το προηγούμενο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν.

Εις το επανιδείν..

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X