Κύπελλο Ελλάδος: «Διπλό» πρόκρισης για τον Αστέρα Τρίπολης στα Χανιά

Κύπελλο Ελλάδος: «Διπλό» πρόκρισης για τον Αστέρα Τρίπολης στα Χανιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βήμα πρόκρισης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε στα Χανιά ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια και έκαναν βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Τασουλής πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 51ο λεπτό με δυνατό σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό, στο οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Μαντζάρης.

Αυτό ήταν το τρίτο τέρμα του 28χρονου μπακ-χαφ σε δύο αγώνες, καθώς είχε σκοράρει δις στο παιχνίδι με τη Λαμία για το πρωτάθλημα. Συνολικά ανώτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι, αλλά η ομάδα των Χανίων θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Νίλι στο 75′, αλλά αστόχησε μέσα από την περιοχή. Ο Αστέρας θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 12′, αλλά ο Χαουρέγκι έστειλε την μπάλα λίγο έξω με κεφαλιά.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ραχμάν, Νιαυραδάκης (Λεϊρία 65′), Τσαμούρης, Σάαντο, Μποτσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (Καραγκούνης 65′), Λεωνιδόπουλος, Μιγκέλ, Νίλι, Παπαδόπουλος (Λουκίνας 77′).

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Μιχαήλ, Κώτσιρας (76′ Ριέρα), Παναγιώτου, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Ιγκλέσιας (Τασουλής 17′), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι (Δουβίκας 65′), Χαουρέγκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X