Πειθαρχική δίωξη στον Σάββα Θεοδωρίδη!

Σάββας στον... κόσμο του: "Περιμένουν να γίνει καλά ο Μάνταλος για να παίξουμε;"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα μπορούσε να μείνει ατιμώρητος για ακόμα μια φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης! Με προσωπική του δήλωση, χθες στράφηκε κατά πάντως με προσβλητικές εκφράσει και παρότι δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο τον Ολυμπιακό, δεν γινόταν να μην του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη.

Πειθαρχική δίωξη στον επίτιμο πρόεδρο των Πειραιωτών, Σάββα Θεοδωρίδη, έπειτα από τη χθεσινή του δήλωση. Μέσω αυτής «επιτέθηκε» σε ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Βαγγέλη Γραμμένο και Μέλο Περέιρα, κάνοντας ευθέως λόγο για στημένο πρωτάθλημα. «Τι άλλο περιμένει ο Υπουργός για να καταλάβει ότι είναι στημένο το πρωτάθλημα;», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση
«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος του κ. Σάββα Θεοδωρίδη, επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X