Ο Ράσφορντ έπαθε... Μήτρογλου: Πήρε πρόκριση και έλεγε για τρεις βαθμούς (VIDEO)

Ο Ράσφορντ έπαθε... Μήτρογλου: Πήρε πρόκριση και έλεγε για τρεις βαθμούς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκους Ράσφορντ τα μπέρδεψε τελείως μετά την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Carabao Cup και είπε στις κάμερες μετά το 2-1 επί της Τσέλσι πως το σημαντικό είναι… οι τρεις βαθμοί.

Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε δυο φορές στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το βράδυ της Τετάρτης, τη μια εκ των δύο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και έτσι οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» στα προημιτελικά του Carabao Cup.

Μιλώντας λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τσέλσι, ανέφερε ότι: «Έχουμε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση κι ακόμα είμαστε σε μια σκοτεινή φάση, όμως, ο τρόπος να βγούμε από αυτό είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσουμε είναι να παλεύουμε και αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας είναι οι τρεις βαθμοί για να είμαστε χαρούμενοι, είτε εντός, είτε εκτός έδρας…».

Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Κώστας Μήτρογλου έπειτα από παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας για τα playoffs όπου θα κρινόταν η πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X