Κύπελλο Ελλάδος: Σόκαρε... τον ΟΦΗ η Καβάλα (2-0)!

Κύπελλο Ελλάδος: Σόκαρε... τον ΟΦΗ η Καβάλα (2-0)!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδε… αστεράκια στην Καβάλα ο ΟΦΗ!

Οι «Αργοναύτες», αν και δύο κατηγορίες κάτω, πήραν… κεφάλι για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας των φορμαρισμένων Κρητικών , αυξάνοντας αισθητά τις πιθανότητές τους για πρόκριση. Ο Κουτσούμπας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 6’ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από… βόλεϊ στην αντίπαλη περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος με σκαστή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 38ο λεπτό.

Μερικό ροτέισον έκανε ο Γιώργος Σίμος, φρεσκάροντας την ομάδα του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν συνολικά ανώτερη, αλλά, όπως μαρτυράει και ο… πίνακας των σκόρερ, έκανε τη μεγάλη ζημιά στο πρώτο μέρος, όπου η ομάδα από το Ηράκλειο έκανε τη χειρότερη εμφάνισή της για φέτος. Ουσιαστικά, έχοντας «χτίσει» πάνω σε αυτό το διάστημα, η Καβάλα έκανε διαχείριση στο δεύτερο μέρος, αλλά πρέπει να επισημανθεί ότι ο ΟΦΗ δεν την απείλησε επί της ουσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X