«Ο Ζεράλδες μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην Σπόρτινγκ!»

Ζεράλδες: «Είμαστε σε καλό δρόμο-Το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε θα αρέσει στον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σίλας σε δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10) αποκάλυψε τις προθέσεις για τους δανεικούς που έχει δώσει η πορτογαλική ομάδα. Μεταξύ αυτών και ο Τσίκο Ζεράλδες, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην ΑΕΚ χωρίς να έχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο 43χρονος τεχνικός έκανε αναφορά για τον παίκτη της ΑΕΚ και για ακόμη δύο (Ιβανίλντο και ο Nτάνιελ Μπραγκάνκα), τονίζοντας πως γίνεται συζήτηση για να επιστρέψουν στην ομάδα, ακόμα και άμεσα τον Ιανουάριο.

«Τους έχω αναλύσει και μου αρέσουν πάρα πολύ. Μερικοί από τους δανεικούς, νομίζω ότι έχουν τη δυνατότητα να μας βοηθήσουν πέρα ​​από τη φιλοδοξία που έχουν να εκπροσωπήσουν τη Σπόρτινγκ. Μερικοί από αυτούς (σ.σ Ζεράλδες) μπορούν ακόμη και να επιστρέψουν άμεσα και το ψάχνουμε». 

Ο Ζεράλδες ήταν προσωπική επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο το καλοκαίρι και παρότι ξεκίνησε ως βασικός, στη συνέχεια έμεινε… πίσω και πλέον μετράει μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα με τη Ξάνθη βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, αλλά αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο μετράει μόλις 87 λεπτά. Έκτοτε δείχνει έξω από τα… νερά του και το μυαλό του εκτός ομάδας. Για αυτό και έχει πάρει λίγα ματς, ενώ έχει και μεγάλο συμβόλαιο που δεν συνάδει με την προσφορά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X