Τζάκα: Έβγαλε το περιβραχιόνιο και από το... Instagram (ΦΩΤΟ)

Τζάκα: Έβγαλε το περιβραχιόνιο και από το... Instagram (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρανίτ Τζάκα αρνείται να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της Άρσεναλ για τη συμπεριφορά του και δεν θέλει να βλέπει τη φανέλα της ομάδας και το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του, ούτε στη… φωτογραφία του λογαριασμού του στο Instagram!

Ο Ελβετός χαφ, έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για τους «16» του LeagueCup και το θέμα του συνεχίζει ν’ απασχολεί την Άρσεναλ.

Ο Ουνάι Έμερι τόνισε πως ο παίκτης είναι λυπημένος και συντετριμμένος με όσα έχουν συμβεί, όμως την ίδια στιγμή, οι Times αναφέρουν πως ο Τζάκα δεν έχει καμία διάθεση να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο για το γεγονός πως τους έβρισε και έβγαλε τη φανέλα στην αλλαγή στο ματς με την Πάλας.

Στο Instagram, πάντως, άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ στον λογαριασμό του και έβαλε μια με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, βγάζοντας αυτή που είχε με την εμφάνιση των «κανονιέρηδων» και το περιβραχιόνιο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X