Τζένιφερ Άνιστον για την σειρά «Friends»: «Κάτι ετοιμάζουμε, δεν ξέρω ακόμα τι» (VIDEO)

Τζένιφερ Άνιστον για την σειρά «Friends»: «Κάτι ετοιμάζουμε, δεν ξέρω ακόμα τι» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αγαπημένη σειρά «Friends».

Η γνωστή ηθοποιός εκτός από το φιλί που αντάλλαξε με την παρουσιάστρια μίλησε και για την σειρά που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό και αποκάλυψε πως κάτι ετοιμάζουν. Ωστόσο τόνισε πως δεν θα γίνει κάποιο ριμέικ της σειράς, αλλά ανέφερε: «Ακούστε, θα θέλαμε να υπάρχει κάτι, αλλά δεν ξέρουμε τι είναι αυτό, έτσι προσπαθούμε απλά, εργαζόμαστε σε κάτι».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, αυτή η απάντηση δεν ήταν αρκετή για την Ellen που συνέχιζε να την ρωτάει ώστε να μάθει περισσότερα. Η Τζένιφερ Άνιστον αστειεύτηκε και απάντησε: «Ίσως μια τεράστια ταινία. Δεν ξέρουμε». «Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να είναι μια ταινία» συνέχισε η Έλλεν.

«Δεν ξέρω ακόμα!» απάντησε η Άνιστον, προσθέτοντας: «Δεν θέλω να πω κάτι που δεν θα ισχύει και να οδηγήσω τους ανθρώπους σε λάθος συμπεράσματα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X