Κάρι κατά των επικριτών των Γουόριορς: «Εύκολο να κρίνεις όταν ο άλλος χάνει»

Κάρι κατά των επικριτών των Γουόριορς: «Εύκολο να κρίνεις όταν ο άλλος χάνει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γουόριορς μετά από δύο βαριές ήττες έδειξαν σημάδια… ζωής νικώντας τους Πέλικανς (123-134) και ο Στεφ Κάρι έσπευσε να απαντήσει σε όσους άσκησαν σκληρή κριτική στην ομάδα του θεωρώντας πως δεν έχει τύχη ούτε καν για τα playoffs φέτος.

«Σε όλους αρέσει να σου βάζουν ταμπέλες όταν είσαι πεσμένος και χάνεις. Αυτό είναι εύκολο να το κάνεις. Είναι εύκολο να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες ό,τι θέλεις. Απλά ρίχνεις βέλη σε μια ομάδα που προσπαθεί να βρει ρυθμό βασιζόμενος στις επιτυχίες που είχε στο παρελθόν.

Εγώ θα ήθελα ο κόσμος να έβλεπε πέρα από αυτό και να καταλάβαινε τι προσπαθούμε να κάνουμε σαν ομάδα και τι θέλουμε να χτίσουμε για το μέλλον. Αν θέλεις να βγαίνεις και να λες ό,τι θες, για να γεμίζεις τις ειδήσεις σου, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ», τόνισε ο ηγέτης των Γουόριορς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X