Super League: Ανάσα... για Αστέρα Τρίπολης, 4-1 τη Λαμία

Super League: Ανάσα... για Αστέρα Τρίπολης, 4-1 τη Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διέλυσε τη Λαμία ο Αστέρας Τρίπολης και πήρε βαθμολογική… ανάσα!

Ο Αστέρας κέρδισε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με 4-1 την Λαμία, χάρη σε τέρματα των Σουάρεθ στο 21’, Μπαράλες στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και Τασουλή στο 51’ και στο 92′ κι ενώ ο Ασίγκμπα είχε κάνει το 1-1 στο 36ο λεπτό, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν ουσιαστικά την υπεροχή τους στις στατικές φάσεις, απ’ όπου και προήλθαν τα δύο πρώτα τους τέρματα, ενώ παράλληλα ευτύχησαν να δουν τον… αριστερό τους μπακ να σκοράρει εις διπλούν!

Φυσικά, κομβικό σημείο για την αναμέτρηση υπήρξε η διπλή φάση του 68ου λεπτού, αρχικά με το δοκάρι να αποτρέπει το 3-2 για λογαριασμό των Φθιωτών, που έμειναν στο… καπάκι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Δημούτσου…

Έτσι, ο μεν Αστέρας πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα κι ανέβηκε, βαθμολογικά και ψυχολογικά, η δε Λαμία έμεινε χωρίς «τρίποντο» για όγδοη σερί αγωνιστική, στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X