Μπουχαλάκης: «Ξεχνάμε το ματς με την ΑΕΚ, στο μυαλό μας μόνο η Ξάνθη»

Πρόβλημα τραυματισμού για Μπουχαλάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη υπάρχει στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, μιλώντας στο Olympiacos TV. O μέσος του Ολυμπιακού ανέφερε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να ξεχάσουν το χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού ο αγώνας που ακολουθεί κόντρα στους Ακρίτες, κρύβει δυσκολίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουχαλάκη:

Για την παρουσία της Μυρτώς και της Τόνιας στο γήπεδο: «Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι μας δίνουν το παράδειγμα με το πόσο δύναμη έχουν και θέληση για τη ζωή. Αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα και μένουν τόσο δυνατοί και νομίζω ότι είναι παράδειγμα για όλους μας. Σίγουρα όλοι μαζί χωρούν και στον αθλητισμό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους δώσαμε τη χαρά να μπουν μαζί μας στο γήπεδο και ελπίζω να απόλαυσαν τον αγώνα και να υπάρχουν και στο μέλλον ανάλογες στιγμές».

Για τη… γεύση που αφήνει εβδομάδα που πέρασε: «Είχαμε δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νομίζω μας αφήνει μία πικρία το παιχνίδι της Ευρώπης, αλλά κρατάμε τα θετικά. Είναι σημαντικό ότι κάναμε δύο νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνεχίζουμε το ίδιο και ακόμη καλύτερα να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Για το ματς με την Ξάνθη: «Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στην έδρα της Ξάνθης. Αλλά έχουμε την ομάδα και την ποιότητα αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και δείξουμε το πρόσωπο που μπορούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να κερδίσουμε και να περάσουμε και από αυτή την έδρα. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Από τη Δευτέρα ξεχνάμε το ματς με την ΑΕΚ και βάζουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με την Ξάνθη και πως θα πάρουμε τη νίκη».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Χαιρόμαστε που είναι γεμάτο το γήπεδο και προσπαθούμε να τους κάνουμε χαρούμενους και να απολαμβάνουν αυτό που βλέπουν, τον Ολυμπιακό που τους αρέσει να βλέπουν. Ξέρουμε ότι κάποιες στιγμές και εμείς οι ίδιοι δεν καταφέρνουμε να δείξουμε αυτό που θέλουν, αλλά το σημαντικό είναι ότι μας στηρίζουν μέχρι τελευταία στιγμή. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε και να προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, να δίνουμε το 100%, ώστε να παίρνουμε τους 3 βαθμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X