Δίνει τον Ίσκο και 20 εκατ. ευρώ για τον Φαμπιάν Ρουίθ η Ρεάλ

Δίνει τον Ίσκο και 20 εκατ. ευρώ για τον Φαμπιάν Ρουίθ η Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φαμπιάν Ρουίθ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι έτοιμη να κάνει… δυνατή πρόταση για να τον αποκτήσει.
Πληθαίνουν τα ιταλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» για την απόκτηση του 23χρονου μέσου της Νάπολι.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει τον Ίσκο, η αξία του οποίου εκτιμάται στα 65 εκατομμύρια ευρώ, συν άλλα 20 εκατομμύρια ευρώ για πάρουν τον παίκτη από τους «παρτενοπέι».

Ο Κάρλο Αντσελότι γνωρίζει τον Ίσκο και θα τον ήθελε στη Νάπολι, με τον παίκτη της Ρεάλ να καλοβλέπει την αποχώρησή του από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» καθώς θέλει να πάει σε μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται, ώστε να κερδίσει θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του για το EURO του επόμενου καλοκαιριού.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Νάπολι δεν θα ήθελαν να μπουν σε διαδικασία ανταλλαγής παικτών, ενώ για τον Φαμπιάν Ρουίθ ζητούν περίπου 180 εκατομμύρια ευρώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X