Ο Στέρλινγκ ισοφάρισε τα γκολ του Μέσι μέσα στο 2019

Ο Στέρλινγκ ισοφάρισε τα γκολ του Μέσι μέσα στο 2019
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με το 13ο του γκολ σε 14 παιχνίδια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ανέβασε τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα μέσα στο 2019 στα επίπεδα… του Μέσι!

Ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής στην Premier League ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με το τελικό 3-0 απέναντι στην Άστον Βίλα το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Etihad» για την 10η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Έπειτα από το χατ-τρικ που είχε πετύχει μεσοβδόμαδα στο Champions League, πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ στη φετινή συλλογή του, φτάνοντας μάλιστα στα 36 τέρματα μέσα στο 2019.

Αυτά, είναι όσα έχει σκοράρει και ο Λιονέλ Μέσι σε αυτούς τους 10 μήνες που συμπληρώνονται στο τρέχον έτος, αν και ο Αργεντινός ειδικά φέτος έχει απουσιάσει από αρκετές αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Επί αγγλικού εδάφους, βάζοντας τον Στέρλινγκ σε σύγκριση με άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Νησί, έχει διαφορά πέντε τερμάτων από τον Σέρχιο Αγουέρο (31) στα γκολ με σύλλογο και εθνική ομάδα και πιο κάτω έρχονται οι Μανέ (29), Ραούλ Χιμένεθ (26), Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (24) και Τζέιμι Βάρντι (21).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X