Είδε κορυφή και… ζαλίστηκε η Ιντερ!

Είδε κορυφή και… ζαλίστηκε η Ιντερ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέταξε το… δώρο της Γιουβέντους η Ιντερ!

Οι “νερατζούρι” ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Πάρμα στο “Μεάτσα” και δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την γκέλα της Γιουβέντους (1-1 με Λέτσε).

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Κόντε κατόρθωσε να προηγηθεί στο 23’ με τον Καντρέβα, μέσα σε λίγα λεπτά διέλυσε σχεδόν τα πάντα, αφού πρώτα ο Καραμό (26’) και λίγο αργότερα (31’) ο Ζερβίνιο, έφεραν τα πάνω… κάτω, ανατρέποντας πλήρως την κατάσταση.

Το μόνο θετικό για τους γηπεδούχους (πέρα του ενός βαθμού που τους επέτρεψε τουλάχιστον να είναι μαζί με τους «μπιανκονέρι» στην κορυφή, ήταν το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα ο Λουκάκου, ο οποίος στο 51’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αντίθετα, ο Κόντε θα πρέπει να αισθάνεται προβληματισμένος από την έντονη δυσφορία που επέδειξε ο Γοδίν κατά την αντικατάστασή του στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και ενδέχεται να υπάρξει συνέχεια στο περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X