Μέλος του Στίβου της ΑΕΚ η Κατερίνα Γρηγοριάδου

Μέλος του Στίβου της ΑΕΚ η Κατερίνα Γρηγοριάδου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αθλήτρια της ΑΕΚ είναι και με τη… βούλα η Κατερίνα Γρηγοριάδου, η οποία θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας στίβου.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε η 22χρονη αθλήτρια υπογράμμισε το πόσο χαρούμενη είναι που βρίσκεται στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «Μάνας ΑΕΚ» αναφέρει τα εξής:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Κατερίνα Γρηγοριάδου. Η 22χρονη (02/06/1997) αθλήτρια εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας στίβου του Συλλόγου.

Η Κατερίνα Γρηγοριάδου τρέχει στο αγώνισμα των 400 μ. και 4×400 μ. και έχει να επιδείξει πολλές διακρίσεις τόσο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μικρών ηλικιών, όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών. Μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 4×400 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Κλειστού Στίβου το 2018, καθώς και το χρυσό μετάλλιο στα 4×400 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεών Γυναικών το 2019.

Η Κατερίνα Γρηγοριάδου επισκέφθηκε τα γραφεία της ΑΕΚ, όπου την υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο Γενικός Αρχηγός, κ. Νίκος Δευτεραίος, και ο έφορος του τμήματος, κ. Δημήτρης Σταματιάδης, και υπέγραψε το συμβόλαιό της.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Κατερίνα Γρηγοριάδου δήλωσε στo aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην ΑΕΚ. Δεν το κρύβω ότι από μικρή υποστηρίζω αυτήν την ομάδα, όπως και όλη η οικογένειά μου, οπότε είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Από εκεί και πέρα, εύχομαι πάνω από όλα υγεία να έχουμε όλοι και ως στόχο έχω θέσει ένα καλό ξεκίνημα στον κλειστό στίβο και ένα ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό“.

Κατερίνα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X