Η ΕΟΚ... κρύβει την έκθεση του παρατηρητή από το ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι!

Η ΕΟΚ... κρύβει την έκθεση του παρατηρητή από το ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι!
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ «βράζουν» με τη διαιτησία, αλλά και με την αντιμετώπιση της ΕΟΚ.

Η Ένωση την Δευτέρα κιόλας, μετά από όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με το Περιστέρι με την σωρεία διαιτητικών λαθών είχε ζητήσει την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας θέλοντας να την προσκομίσει και στην ένσταση που κατέθεσε. Η ΕΟΚ, όμως σφυρίζει αδιάφορα.

Μολονότι η «Βασίλισσα» ακολούθησε κατά γράμμα κάθε νόμιμη διαδικασία στέλνοντας επίσημο έγγραφο, η Ομοσπονδία δεν της έχει δώσει ακόμα την έκθεση του παρατηρητή διαιτησία. Ως εκ τούτου, οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο κατά την εκδίκαση της ένστασης για το κύρος του αγώνα.

Μάλιστα, παρά το αίτημα περί τιμωρία της διαιτητικής τριάδας, η ΚΕΔ/ΕΟΚ στήριξε την Βασιλική Τσαρούχα -από την οποία υπάρχουν τα περισσότερα παράπονα- ορίζοντάς την στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη ως πρώτη διαιτητή. Ακόμη κι αν όλες οι λάθος αποφάσεις της θεωρήθηκαν… σωστές από τον παρατηρητή της ΚΕΔ η Τσαρούχα πρέπει να ελεγχθεί γιατί αντίθετα με τον κανονισμό δεν έγραψε στο φύλλο αγώνος την αιτιολογία της αποβολής του Ηλία Παπαθεοδώρου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X