Ιμπραΐμοβιτς: «Εάν δεν μείνω στο MLS δεν θα το θυμάται κανείς»

Ιμπραΐμοβιτς: «Εάν δεν μείνω στο MLS δεν θα το θυμάται κανείς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θεωρεί πως το ενδιαφέρον στο αμερικανικό πρωτάθλημα θα πέσει… κατακόρυφα εφόσον αποχωρήσει.

Πιο συκγκεριμέντα, ο Σουηδός άσος έχει την άποψη πως  όλοι βλέπουν MLS επειδή αγωνίζεται αυτός εκεί: «Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν. Εάν μείνω θα είναι καλό για το πρωτάθλημα, καθώς θα το βλέπει όλος ο κόσμος. Εάν δεν μείνω κανένας δεν θα θυμάται τι είναι το MLS».

Ο 38χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος τον προσεχή Δεκέμβρη και μάλιστα στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στους Λος Άντζελες FC, συνδύασε την τελευταία -κατά πάσα πιθανότητα, αφού το κλαμπ του αποκλείστηκε από τη συνέχεια των playoffs- εμφάνισή του με τη συγκεκριμένη φανέλα, με μία άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα.

Πάνω σε αυτό, εξήγησε: «Μου είπαν κάτι. Χωρίς να θέλω να φανώ ασεβής, αυτό είναι σαν προπόνηση για μένα. Το στάδιο είναι πολύ μικρό για μένα. Έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι μπροστά σε 80.000 θεατές. Αυτός είναι σαν… περίπατος στο πάρκο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X